FISCHERSCOPE MMS PC2

Oplev fleksibiliteten i Fischer’s modulære målesystem, FISCHERSCOPE® MMS® PC2, til både måling af belægningstykkelse og materialetest. Instrumentet kan tilpasses fuldstændigt til dine specifikke måle- og testbehov via 8 plug-in-moduler.

De udskiftelige sonder har nøjagtigheden og repeterbarheden af ​​Fischer’s mest populære gages. Dette alt-i-ét målesystem sparer dig tid og penge ved at eliminere behovet for flere specialiserede enheder, samtidig med at dine kvalitetsstyringsprocesser bliver mere effektive.

En investering i alt-i-et MMS PC2-målesystemet betaler sig selv ved at reducere den nødvendige tid til at måle og teste dine produkter og øge din fleksibilitet. For eksempel, når de bruges med PERMASCOPE®- og SIGMASCOPE®-plug-in-kortene plus deres respektive sonder, kan du måle både belægningstykkelse og elektrisk ledningsevne med det samme instrument.

De udskiftelige kortmoduler giver brugeren mulighed for at udføre amplitude og fasefølsom virvelstrøm, magnetisk induktionstestmetoder uden nogensinde at skulle skifte instrument.

MMS PC 2 leveres med Windows CE-operativsystemet allerede installeret, hvilket gør bordpladeværktøjet til et kraftfuldt alt-i-et-system til måling, test, registrering og behandling.

Med et tryk på en knap analyseres, gemmes og eksporteres dine data let – hvilket sparer endnu mere tid i din kvalitetssikringsproces. Fleksibiliteten, nøjagtigheden og datahåndteringen af ​​MMS PC2 gør det til den ultimative løsning til dine unikke behov for belægningsmåling og materialetest.

Datablad

Fischerscope mms pc2 brochure 

 

Video