Poroscope

For at sikre en grundig beskyttelse mod korrosion skal beskyttelseslagene være fri for porer, revner og indlejrede fremmedlegemer. Dette forhindrer aggressive stoffer i at komme i kontakt med bærematerialet. Med Fischer’s feriedetektorer kan du let identificere revner i belægninger lavet af elektrisk ikke-ledende materialer.

Vi tilbyder tre forskellige modeller: POROSCOPE® HV5, POROSCOPE® HV20 og POROSCOPE® HV40. De tilbyder en række testspændinger, der passer til næsten enhver belægningstykkelse og enhver form for belægningsmateriale.

Poretestningen udføres ved hjælp af en konstant jævnspænding mellem 0,8 og 40 kV. Men du er uden risiko for fare: Fischer porer testere med høj spænding opfylder alle sikkerhedskravene i ISO 2746. Desuden er disse håndholdte enheder meget robuste – ideelle til at udføre inspektioner selv under barske forhold.

Uanset hvor udfordrende applikationen er, er du altid ordentligt udstyret med Fischer-feriedetektorer. Fra inspektioner af fine porer på plastbelægninger eller steril, lufttæt emballage til lægemidler eller fødevarer til kontrol af plast- eller emaljebelægninger, der bruges til at beskytte tanke, skibsskrog eller rør mod korrosion.

Datablad

Poroscope brochure