PICODENTOR HM500

PICODENTOR® HM 500 kombinerer avanceret teknologi med enkel betjening. Enheden er designet til ekstremt fin instrumenteret nanoindtestningstest og dynamisk mekanisk analyse. Det muliggør dybdeafhængig bestemmelse af materialeparametre som Martens eller Vickers hårdhed og penetrationsmodulet.

HM500s fremragende styrke og forskydningsopløsning gør det muligt at analysere belægninger i nanometerområdet. Dette giver et nøjagtighedsniveau, der normalt kun findes i meget komplekse – og meget dyrere – måleinstrumenter.

Fischer tror på at gøre dit arbejde så let som muligt. Uanset om de stykker, du skal teste, har mørke overflader, komplekse geometrier eller er meget små – bare start med at måle, ingen prøveforberedelse kræves! Og med det automatiserede prøvefase og det kraftige mikroskop kan du programmere automatiserede tests med blot et par klik.

Video

Features

Adskiller sig primært fra HM 2000 ved muligheden for at arbejde med meget lave tryk under opmåling (0,005 til 500 mN). Herved kan der arbejdes med belægninger i nm range.

Emner op til 13 cm kan opmåles.

Applikationer

Adskiller sig fra HM 2000 ved muligheden for at analysere meget tynde belægninger