MP0 AND MP0R SERIES, PAINT THICKNESS GAUGE

Praktisk at bruge, bygget til at holde. Malingstykkelsesmåleren i MP0- og MP0R-serien er din kompakte løsning til pålidelig korrosionsbeskyttelse. Med deres dobbelte skærme, robuste huse og slidstærke probespidser er de de ideelle ledsagere til pålidelig brug på stedet.

Uanset om det er på biler, skibe, broer eller utilgængelige stålkonstruktioner: Med disse små håndholdte malingstykkelsesmålere kan du måle køretøjets malingstykkelse og korrosionsbeskyttende malingstykkelse hurtigt, let og ikke-destruktivt.

Vi tilbyder en bred vifte af malingstykkelsesmålere designet specielt til dine målekrav. Gå til PERMASCOPE® MP0 og MP0R modellerne for nøjagtig måling af malingstykkelser på stål og jern. ISOSCOPE® MP0R giver dig mulighed for at måle belægninger på næsten ethvert ikke-jernholdigt metal. Eller drage fordel af den overlegne fleksibilitet i DUALSCOPE® MP0- og MP0R-modellerne: Uanset om belægningen er på stål eller på ikke-jernholdige metaller, vælges den korrekte målemetode automatisk til at matche underlaget.

Vi vil med glæde rådgive dig om den optimale løsning til din måling af malingstykkelse!

Datablad

Mpo og mpor seriens brochure 

Video