PHASCOPE PMP10

Brug af en håndholdt belægningstykkelsestester som PHASCOPE® PMP10 gør det nemt at måle galvaniserede belægninger selv på små galvaniserede dele som møtrikker, bolte og skruer. Alsidig og nem at bruge, det kan også bestemme tykkelsen af ​​ikke-jernholdige metalovertræk, for eksempel på isolerende underlag som PCB-plader eller nikkel på stål, zink eller kobber på stål og kobber på messing eller bronze.

PHASCOPE PMP10 har flere funktioner, der sparer dig tid og kan forbedre kvalitetssikringsprocesserne ved galvaniseringsoperationer. Når det er parret med ESD2.4-sonden, giver det dig mulighed for hurtigt at måle belægninger på små dele, fordi omkalibrering til målingens specifikke geometri typisk ikke er påkrævet. Det kan også teste på ru overflader uden at mindske målingernes nøjagtighed.

PHASCOPE PMP10 bruger den fasefølsomme virvelstrømsmetode, som er ideel til små genstande som møtrikker og bolte, fordi formen på teststykket har meget lidt indflydelse på selve målingen. Denne metode muliggør også berøringsfri måling: for eksempel at bestemme tykkelsen af ​​kobberbelægning på et printkort – lige gennem en beskyttende malingsbelægning.

Datablad

Phascope pmp10 brochure