PHASCOPE PMP10 DUPLEX

Leder du efter en tykkelsesmåler til bilmaling til måling af duplexbelægning (maling / zink) på aluminium eller galvaniserede stålunderlag? Svaret er Fischer’s PHASCOPE® PMP10 DUPLEX. Bilindustrien anser det for at være det bedste malingsmåler til forarbejdning af metalplader, bremseslangerør, wire og andre branchetypiske applikationer. Forbedre dine kvalitetsprocesser, og spar tid med den ultimative test af tykkelse til bilbelægning: PMP10 DUPLEX fra Fischer.

Når det er parret med ESG20-sonden, tilbyder PHASCOPE PMP10 DUPLEX mange funktioner, der kan spare tid og forbedre kvalitetssikringsprocesser i bilproduktion.

Denne tykkelsesmåler måler både malingen og zinklagene på én gang – og viser dem separat på skærmen. Den automatiske substratgenkendelsesfunktion gør det let at måle på stål eller aluminium uden at skulle skifte sonder.

PHASCOPE PMP10 DUPLEX kombinerer tre forskellige metoder til måling af duplexbelægninger til biler. Den magnetiske induktionsmetode i henhold til DIN EN ISO 2178 måler den samlede tykkelse af maling / zinkbelægninger på jern. Den amplitudefølsomme virvelstrømsmetode, DIN EN ISO 2360, måler et enkelt malingslag på aluminium. Den fasefølsomme virvelstrømsmetode ISO 21968 måler kun zinkbelægningerne på jern og ignorerer eventuelle overliggende malingslag.

Vil du lære mere? Kontakt os i dag for at planlægge en live demo af PHASCOPE PMP10 DUPLEX.

Datablad

Phascope pmp10